Om

Mit navn er Tobias Madsen Frederiksen, ejer af BIOLYS. Jeg er et utroligt passioneret menneske inden for alt, hvad der drejer sig om at optimere kroppen til at yde sit fulde potentiale, så man kan leve det liv, man altid har ønsket.

Jeg har startet salget af rød plus nær-infrarød lysterapilamper, fordi jeg ved, hvor veldokumenteret den positive virkning er ved brugen af disse lysbølger. Om det er kronisk træthed, ledsmerter, hudproblemer eller andre ting, man går og kæmper med, så er der næsten ikke det, som det røde og nær-infrarøde lys ikke kan forbedre eller helbrede. 

Jeg har besluttet mig for at skabe brandet "BIOLYS", som skal sælge de bedste infrarøde lysterapilamper i Danmark til en overkommelig pris samt give den bedste rådgivning og service.

Jeg synes, lysterapi er virkelig spændende og har gennem længere tid tilegnet mig stor viden inden for området. Derudover holder jeg mig hele tiden opdateret på den nyeste viden, så du kan blive rådgivet bedst muligt. 

 

Du er velkommen til at skrive direkte til mig her, så vi kan finde den lampe, som passer til netop dit behov. Jeg glæder mig vildt meget til at høre fra dig! :-)